La Companyia

La companyia Blink Flash neix l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona  i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als més menuts. Des de els seus inicis, Blink Flash forma part del programa educatiu del Mercat de Les Flors,  realitzant  experiències artístiques a les escoles bressol. El seu primer espectacle, "Blink Flash Duncan" s’estrena al Mercat de Les Flors, dins del Festival "El Més Petit de Tots" (novembre 2017).
Montse Roig

Ballarina-intèrpret graduada en coreografia a la AHK Amterdam Hogeschool voor the kunsten, Holanda. S’especialitza en Dansa-Teatre al costat de Mercedes Boronat a Barcelona, amb qui treballa durant set anys. Assisteix i balla per coreògrafs com Luca Silvestrini, espectacle Cruïlles, Mercat de les Flors 2011 o Ignacio Achurra, La ira de los Peces, Fira Tàrrega 2014, Santiago a Mil 2016. Desenvolupa el seu propi vocabulari en col·laboració amb altres artistes en el camp del video-dansa, la dansa contemporània i el flamenc. Entra en l’univers dels infants amb l’infantil Happy Ha Ha, un any en cartellera al Teatre Gaudí de Barcelona. Aquest és el tercer any que forma part del projecte educatiu Meva Teva del Mercat de les Flors per infants de 0 a 3-4anys. També actua en el Museu Caixa Fòrum de Barcelona, en activitats que descobreixen als infants la pintura i la instal·lació.

Marina Cardona

Diplomada en Dansa l´any 2000 a la Rambert School of Ballet and Contemporary Dance. On rep una formació en Ballet Clàssic i en Dansa Contemporània. Durant els anys següents, treballa a Alemania al Braunsweig Staatstheater solta la direcció de Pierre Wyss i al Kassel Staatstheater sota la de Henning Paar.
Treballa pel Cirque du Soleil un any, sota la mirada sempre amorosa de Franco Dragone va crear conjuntament amb uns altres 50 ballarins l´espectactle A New Day, un concert - espectacle per la Celine Dion. Torna a Barcelona de la mà de Thomas Noone i posteriorment Juan Carlos García de Lanònima Imperial. Passa una temporada a Australia amb Liz Lea Dance, que treballava la Dansa Contemporánia juntament amb la Dansa Clássica India.
Desde llavors, s’estableix a Barcelona i treballa coma freelance amb Filles Föllen Bebeto Cidra, Marcel.lí Antunez, Romeo Castellucci etc.

Joan Casas

Actor, director i dramaturg , estudia teatre al col·legi del teatre de Barcelona i el mètode di Fazzio a Roma, mètode que fusiona la tècnica Strasberg i el Zen.
Com a artista multidisciplinari, durant els seus 15 anys de carrera ha investigat diversos llenguatges com el teatre naturalista, el teatre fòrum, el musical ,el mim, el clown, el teatre d´objectes, contacontes, dansa, dansa-teatre, teatre d´ombres o la performance. Trepitjant tant sales com el teatre Lliure ,el Liceu o el teatre Arriaga de Bilbao, sales de teatre alternatiu i festivals d´arts de carrer d´arreu d´Europa.
Durant la seva carrera ha col.laborat amb artistes com; Eleonora Herder, Nuria espert, Daniel Zippi, Moises Maicas, Carol Lopez, Diego Murciano, Willy Decker, Renato Palumbo, Mario Gas, Jaume Llauradó o Jordi Granell entre d´altres.

Caroline Giffard

És llicenciada en management (EM Grenoble, 2004) i té un màster en teoria crítica (MACBA, Programa d'Estudis Independents, Barcelona, 2010). Treballa durant 5 anys en una empresa del sector del teatre escolar (Eina d’Escola), portant la producció i distribució d'espectacles al Estat espanyol i França. Després, col·labora amb diverses companyies de Catalunya (The Performers Inc., Catacrac... ) i de França (Accidental Company), profunditzant el seu coneixement del sector des les arts escèniques per infants i joves. Des de 2017, acompanya a la companyia Blink Flash en el desenvolupament dels seus primers projectes.
Paral·lelament, es forma en dansa-teatre i performance, participant en diversos projectes amb: Mercedes Boronat (Barcelona), Tamara Cubas (Uruguai), Action Festival (Barcelona), Marabal (Barcelona), Collectif La Horde (França), etc.

© 2018
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 659 822 400 (Caroline)
+34 609 929 062 (Montse)
C/ Enric Granados 155, 3-2
08008 Barcelona