mega888 apk Companyia

La Companyia

Blink Flash és una companyia de dansa-teatre per als més menuts i les seves famílies. Lobjectiu de les seves obres és mostrar les emocions a través del cos i del moviment duna manera poètica y contemporània.

La companyia va néixer al 2016, quan el Mercat de les Flors i el Festival Més Petit de Tots van proposar a Montse Roig que creés un espectacle escènic a partir dels Labs que ella feia a les escoles bressol dins del programa educatiu Cos i Moviment (Mercat de Les Flors/Graner). El Lab és una experiència artística per a nens de 0 a 3 anys on educadors/es i famílies reben eines per conduir-los cap al moviment creatiu.

El procés creatiu de lespectacle Blink Flash Duncan va tenir lloc al teatre i a les escoles bressol simultàniament, de manera que la coreografia es va crear amb molta cura i  va sorgir d’un treball sensible amb nens i nenes.

En aquest espectacle, dirigit a infants d1 a 5 anys, descobrim el viatge diniciació dIsa, un viatge basat en la biografia emocional dIsadora Duncan. Al novembre de 2017, Blink Flash Duncan es va estrenar al festival El Més Petit de Tots, primer al Mercat de Les Flors, Barcelona, ​​i després va anar de gira a Catalunya, Espanya i França.

Al 2019, la companyia va crear Big Bang Cuc, un espectacle de dansa i clown per a nens i nenes creat en una instal·lació artística. Es va estrenar a la Mostra dIgualada 2019.

Al 2020, degut als confinaments i en col·laboració amb el Teatre Artesà del Prat de Llobregat, van crear vídeos interactius basats en els Labs perquè les famílies fessin els Labs a casa. Per un altre costat, van realitzar sessions de formació adreçades a les educadores descola bressol, dins del marc del Més Petit Als Núvols (la versió digital del Festival El Més Petit de Tots).

Montse Roig

Un cop Llicenciada en Periodisme Montse Roig es capbussa dins el mòn de la dansa. Es gradua en Coreografia a la AHK Amsterdam Hogeschool voor the Kunsten, Holanda I sespecialitza en Keep Moving Method al costat de Mercedes Boronat, Barcelona. Entra en l'univers dels infants i en l’àmbit educatiu a partir del projecte Cos i Moviment, del Mercat de les Flors i amb Caixa Fòrum, en activitats que descobreixen als infants la pintura i la instal.lació. Crea Blink Flash la seva pròpia companyia dexperiències i espectacles pels més menuts.

Marina Cardona

Marina Cardona es gradua a la Rambert School of Ballet and Contemporary Dance. l´any 2000. Durant anys treballa com a intèrpret per les companyies del Ballet de Braunshweig, Ballet de Kassel, Lanònima Imperial i Thomas Noone.

El 2009 entra a treballar a a l´Institut del Teatre durant tres anys com a professora assistent al Grau Superior en Coreografia i col.labora durant els següents 8 anys amb Les Filles Föllen amb regularitat i puntualment amb artistes com Robert Wilson, Marcel.li Antúnez, Bebeto Cidra entre d´altres. A l 2016 co-crea la companyia de Blink Flash amb la Montse Roig i el Joan Casas, amb qui cntinua a dia d´avui. Actualment, també compagina l´activitat docent per a infants i adults amb la creació.

Joan Casas

Actor, director i dramaturg , estudia teatre al col·legi del teatre de Barcelona i el mètode di Fazzio a Roma, mètode que fusiona la tècnica Strasberg i el Zen. Com a artista multidisciplinari, durant els seus 20 anys de carrera ha investigat diversos llenguatges com el teatre naturalista, el teatre fòrum, el musical ,el mim, el clown, el teatre d´objectes, contacontes, dansa, dansa-teatre, teatre d´ombres o la performance. Trepitjant tant sales com el teatre Lliure, el Liceu o el teatre Arriaga de Bilbao o sales de teatre alternatiu i festivals d´arts de carrer d´arreu d´Europa. Durant la seva carrera ha col.laborat amb artistes com; Eleonora Herder, Nuria Espert, Daniel Zippi, Moises Maicas, Carol Lopez, Diego Murciano, Willy Decker, Mario Gas, Jaume Llauradó o Jordi Granell entre d´altres.  Al 2016 co-crea amb la Montse Roig i la Marina Cardona la companyia de dansa teatre per infants Blink Flash, aventura que ens porta fins a dia d'avui.

Caroline Giffard

És llicenciada en gestió y administració (EM Grenoble, 2004) i té un màster en teoria crítica (MACBA, Programa d'Estudis Independents, Barcelona, ​​2010). Treballa durant 5 anys en una empresa del sector del teatre escolar (Eina d'Escola), portant la producció i distribució d'espectacles a Espanya i França. Després, col·labora amb companyies de França (Accidental Company) i Catalunya (The Performers Inc., Catacrac ...). Des de llavors es dedica a lacompanyament de projectes de creació escènica contemporània (desenvolupament estratègic, producció executiva i distribució) per a companyies de dansa i de teatre, com per exemple: Cia Analía Puentes (teatre experimental), Atzur (live cinema i noves dramatúrgies) o Cia Laia Santanach (dansa contemporània i música electrònica). Des del 2017, acompanya a la companyia Blink Flash (dansa per infants) en el desenvolupament dels seus projectes.

© 2018
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 659 822 400 (Caroline)
+34 609 929 062 (Montse)
C/ Enric Granados 155, 3-2
08008 Barcelona